Contactgegevens

Het liefst ontvang ik een whatsapp-bericht of sms op telefoonnummer : 06-48632058 . Ik neem mijn telefoon niet op als ik aan het behandelen ben, maar ik bel u aan het eind van de dag of de volgende ochtend terug. Een voicemail-bericht inspreken is helaas niet mogelijk.
U kunt ook een mail sturen naar: tonja.verheul@gmail.com. Laat u wel uw telefoonnummer achter, zodat ik contact met u kan opnemen?

Tarieven:

Online-sessie: € 120,- per sessie (1 uur) TRE, MINDFULNESS of MINDFULNESS/TRE gecombineerd
Lymfedrainage: € 120,- per uur
Craniosacrale therapie : € 120,- per uur
TRE individuele sessie : € 120,- per uur, eerste afspraak altijd 1,5 uur

Aanbevolen voor diepere ontspanning is een langere cranio behandeling of een combinatie therapie (bv. lymfedrainage & cranio): € 180,- per sessie van 1,5 uur.

TRE workshop op aanvraag (min 2 à 4 uur), tarief op aanvraag

NB: Afspraken die niet 24 uur van te voren worden afgezegd, worden in rekening gebracht. Facturen worden maandelijks verzonden. U dient deze eerst zelf aan mij te betalen binnen 10 dagen en kunt deze daarna zelf indienen bij uw verzekeraar onder ‘Alternatieve zorg’.

Ik ben een BIG-geregistreerde fysio/oedeemtherapeut, maar ik heb er voor gekozen om geen contracten met verzekeraars aan te gaan. Dit betekent dat u direct aan mij betaalt en de rekening zelf indient bij uw verzekeraar. Als u een goede restitutiepolis heeft, krijgt u het grootste deel vergoed. Controleert u dit eerst bij uw verzekeraar zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Voor craniosacraal therapie ben ik aangesloten bij het RBCZ : Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg www.rbcz.nu

Deze registratie is van belang voor de erkenning en eventuele vergoeding van de therapie voor de verzekeraars.

Als LVNT-therapeut ben ik, op grond van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht een klachtenregeling te hebben voor mijn cliënten. De LVNT heeft deze klachtenregeling welke is opgesteld door de SCAG (Zie  https://www.cstc.nl/scag-folder.pdf ), welke conform de wet is goedgekeurd door een representatieve patiënten/cliëntenorganisatie, namelijk Zorgbelang Inclusief. De informatiemap hierover ligt ter inzage in de wachtkamer. U kunt tevens uw klacht melden op  www.lvnt.nl/klachten.

Bij langdurige ziekte of vakantie, draag ik, indien nodig, zorg voor vervanging bij een praktijk in de buurt waarmee ik al jaren samenwerk.