Neemt u contact met mij op?

Het liefst ontvang ik een whatsapp-bericht of sms op telefoonnummer : 06-48632058 . Ik neem mijn telefoon niet op als ik aan het behandelen ben, maar ik bel u aan het eind van de dag of de volgende ochtend terug. Liever geen voicemail inspreken.
Een mail sturen kan natuurlijk ook op: tonja.verheul@corpusz.org. Laat u uw telefoonnummer achter, zodat ik u telefonisch kan benaderen indien gewenst?

Tarieven:
Fysiotherapie : € 36,00 per halfuur/ €72 per uur
Combinatie therapie : € 72 (1 uur)

Lymfedrainage op verwijzing : € 48,- (3/4 uur)
Lymfedrainage zonder verwijzing: € 72 (1 uur)
Craniosacrale therapie : € 86 per behandeling (3/4 tot 1 uur)
TRE individuele sessie : € 86 per sessie (3/4 tot 1 uur)
TRE workshop (4 uur) : € 75 per persoon, incl. TRE-boekje

Ik ben een BIG-geregistreerde fysiotherapeut, maar ik heb er voor gekozen om geen contracten met verzekeraars aan te gaan. Dit betekent dat u direct aan mij betaalt en de rekening zelf indient bij uw verzekeraar. Als u een goede restitutiepolis heeft, krijgt u een groot deel vergoed. Controleert u dit eerst bij uw verzekeraar zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Voor craniosacraal therapie ben ik aangesloten bij het RCN : Register voor Craniosacraal Therapeuten in Nederland. www.register-rcn.nl
Deze registratie is van belang voor de erkenning en vergoeding van de therapie voor de verzekeraars. Op de website van het RCN kunt u zien wat uw vergoeding vanuit uw pakket inhoudt.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht / vraag